Om stofsalg.dk

Om Stofsalg.dk

Velkommen til. Mit navn er Eva, og jeg er indehaver af Stofsalg.dk

Historien om stofsalg.dk

Stofsalg.dk er blevet til på baggrund af min store passion for syning, som jeg har haft igennem en del år efterhånden. Jeg er autodidakt, men har løbende suppleret med en række kurser indenfor området. Syningen er for mig en hobby – forbeholdt mig selv, mine venner og familie. Omvendt forholder det sig med selve “råvaren” – stof og tekstiler.

Filosofien bag

Jeg har længe barslet med tanken om, at starte en lille butik med salg af stof. Dét i kraft af mine gode forbindelse til producenter og eksportører i bl.a. Holland, Tyskland men også fra lokale producenter her i Danmark. Jeg sætter en stor ære i, at købe stof hjem, som jeg selv kan lide; for jeg bilder mig ind, at have et godt øje for det.

Kig selv i min shop her på sitet, og se om der ikke er noget for dig også – du skal være så velkommen :).

Husk også at like stofsalg.dk på Facebook og Instagram, hvor jeg løbende vil poste attraktive tilbud til vores følgere.

De bedste hilsner

Eva Christiansen, indehaver